Loading...
Fastighetsservice 2019-02-04T16:44:43+00:00

FASTIGHETSSERVICE I VÄXJÖ

Äger du en fastighet och är i behov av en partner som kan erbjuda full fastighetsservice? Med LONIL i Växjö är din fastighet i trygga händer och du kan tryggt anlita våra fastighetsskötare för att säkra en förstklassig hjälp.

Fastighetsjour

Vi har lång erfarenhet och utför både kontinuerlig och akut service av fastigheter. Genom fortlöpande underhåll och kontroll så kan vi åtgärda problem innan de blivit onödigt problematiska och kostsamma. När akuta problem uppstår så får du snabb hjälp och kan nå oss via vår fastighetsjour.

Proffsig service av fastigheter

Oavsett vilka problem eller vilket underhåll som din fastighet kräver, så har våra fastighetsskötare den kunskap och erfarenhet som krävs för ett lyckat resultat. Vår kunniga personal har stor servicekänsla och ser alltid till att göra ett omsorgsfullt jobb. Vi är alltid måna om att din fastighet ska vara välskött och ha god standard i alla hänseenden.

Lekplatsbesiktningar

Utöver service på fastigheter, så har vi även hand om besiktningar för lekutrustning på fastighetsgårdar. Genom denna granskning tar vi reda på om lekplatsen motsvarar de säkerhetsregler som förekommer. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

KONTAKTA OSS!